Rasmus og Louise fra GenieWords

Få flere kunder med annoncering på Google

Nu kan du få professionel markedsføring på Google for en brøkdel af prisen. Vi holder med de små virksomheder og har derfor skabt en unik løsning, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten

9 ud af 10 virksomheder får deres billigste kunder på Google

Rasmus og Louise fra GenieWords
Kom i gang nu

Spar oprettelsesgebyret. Få 600 kr. oven i til AdWords annoncering.

Derfor skal vi hjælpe dig

De seneste 13 år har vi hjulpet over 10.000 små virksomheder med at komme på Google. Nu tilbyder vi ikke kun at hjælpe, men at gøre hele arbejdet for dig.

Michael Roscoe, direktør Barko

"Flere penge til annoncering, mere til forretningen og færre konsulenter. Det er sund forretning at køre vores markedsføring på søgemaksiner på autopilot med GenieWords"

Emilie Assentoft, psykolog og stifter Frihed I Sind

"Jeg får nye kunder med Google til en værdi langt over, hvad det har kostet mig at anskaffe dem med annicering på søgemaskiner. GenieWords uder god support, og så kan jeg bruge alt min tid på mine nye klienter i stedet"

Spørgsmål og svar

Hvad koster GenieWords?

GenieWords koster fast DKK 349 pr. måned. Du vælger selv dit annoncebudget, som du kan justere op eller ned måned for måned inde på din personlige side. Fx. kan du sætte dit annoncebudget til 0 kr. i de perioder, hvor du er ude at rejse og ikke ønsker at blive kontaktet af nye kunder - så betaler du kun 349 kr. Omvendt kan du skrue op for dit annoncebudget, når du ønsker mange nye kunder.

Du har altid adgang support, hvor vores eksperter kan hjælpe dig med at lave justeringer til din søgemaskineannoncering.

Hvad gør jeg, hvis jeg allerede har en AdWords-konto?

Når du bliver kunde hos GenieWords opretter vi en ny AdWords-konto til dig. Vi kan ikke overføre data fra din eksisterende AdWords-konto, men vi kan tage alle dine søgeord og annoncetekster med, som du allerede ved, giver gode resultater.

Husk at sætte din eksisterende AdWords-konto på pause når GenieWords begynder annonceringen. Ellers kommer du til at konkurrere mod dig selv, når der bydes ind på søgeord, og dine klikpriser vil blive dyrere.

Hvornår er mine annoncer oppe at køre?

Når du har gennemført betalingen online går der op til 48 timer før, at vores specialister har sat din søgemaskine-annoncering i gang. Du får en mail fra os med login til din profil, når din annoncering er i gang.

Hvorfor er der bindingstid?

Den første måned bygger vi fundamentet til din annoncering. Udgangspunktet er ingen trafik og dermed ingen data, som vores Genie-robot kan optimere din annoncering ud fra. Men det går stærkt - Når Genie fra dag ét begynder at kende til dine kunders adfærd på nettet, kan den byde klogere på de søgeord, der giver dig flest nye kunder. Det betyder, at du over tid vil se bedre resultater, få mere trafik og billigere klikpriser.

Efter tre måneders annoncering har vi et stærkt grundlag for at fortsat at skabe bedre resultater.

Husk at du i bindingsperioden sagtens kan justere dit annoncebudget op og ned måned for måned.

Får jeg at vide, hvordan mine resultater ser ud løbende?

Du kan til hver en tid logge ind på din virksomheds profil på GenieWords og se hvordan dine søgemaskine-kampagner skaber resultater.

Den 4. i hver måned sender vi en rapport til dig på mail. I rapporten kan du se antal visninger i søgeresultaterne, antal klik, klikpriser og meget mere.